onsdag den 19. september 2012

Spørgsmålet er spørgsmålet og et sidespring

Vi er enige om, at der vil forekomme en hel del spørgsmål på denne blog. En del vi ikke kan svare på, en del vi glemmer at svare på og så den del, som forhåbentlig bliver størstedelen, den del som vi rent faktisk svarer på. Men hvorfor har vi overhovedet rodet os ud i partout, at ville stille spørgsmål? Hvad er spørgsmål overhovedet? Godt, spørgsmålet er altså, hvad spørgsmålet er. Men hvad er det så? Som med så meget andet i denne underskønne verden, er der mindst 1 million definitioner på, hvad et spørgsmål er. Og fair for det. Men vi skal blot bruge en enkelt definition, nemlig den, at et spørgsmål er en sætning med et efterfølgende spørgsmålstegn, som forventer en besvarelse.

Jeg har dig udtænkt til, at være hende der kan svare på alt og denne blogs røde tråd er derfor det evindelige forsøg på, at stille så mange spørgsmål, at al viden bringes på banen.

Et sidespring er usandsynlig mange ting og jeg fik stillet dette spørgsmål af et barn idag, der overhørte en samtale mellem to voksne, som talte om et sidespring:"Hvad er et sidespring?"

Ja, hvad er et sidespring?

...eller ikke?